Zaal2019-01-14T17:03:15+00:00

Zaal

Ben je op zoek naar een geschikte zaal voor een feestelijke gelegenheid zoals een verjaardag, jubileum of bruiloft? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze zaal is voorzien van een groot podium, een bar en een naastgelegen rokersruimte. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de feestzaal in combinatie met ons terras aan de achterzijde te boeken zodat je gasten binnen en buiten kunt ontvangen. De zaal is volledig naar wens in te richten, en daar adviseren wij graag in.

Feestzaal huren
Het is ook mogelijk om enkel onze feestzaal af te huren en zelf invulling te geven aan drank, hapjes en muziek. Zo ontvangt Cuba regelmatig verenigingen, vriendengroepen en bedrijven welke zelf de touwtjes in handen willen nemen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Maak een afspraak
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en de sfeer van onze feestzaal in het centrum van Alphen Noord-Brabant? Maak dan eens vrijblijvend een afspraak met Bjorn of Tomas om de feestzaal te komen bekijken. Zij geven je graag meer informatie over de mogelijkheden omtrent drank, hapjes, aankleding, licht en geluid.

Interesse? Neem contact op